keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

"Päätä jo se päivä!"

Häästressiä pukkaa, tässä syy: pienen pohdiskelun jälkeen päätimme varata häihimme elokuun viimeisen viikonlopun, mutta sillä aikaa, kun olimme miettineet, oli eräs toinen pariskunta alustavasti varannut sen. Viikko kului kun heiltä odotettiin vastausta. He ottivat päivän. No, sähköpostissa sitten tuli takaisin kuusi viikonloppuvaihtoehtoa ja elokuu oli kokonaan loppuunmyyty. Ja näin pääsemme stressiä aiheuttaneeseen tilanteeseen: syyskuun alku vai heinäkuun puoliväli?


Syksyllä voi sataa, tosin niin voi heinäkuussa. Heinäkuussa voi olla yhtä kuuma kuin nyt ja toisaalta syyskuussa voi olla öisin jo hallaa. Syyskuussa illat on pimeitä, mutta eivät ne nytkään mitään valoisia ole. Loppuviimein päädyimme heinäkuuhun. Kesäöiden tunnelma ja todennäköisesti parempi sää vaikuttivat päätökseemme.

Lisämausteen tähän soppaan antaa anoppi, jolle kävisi kesäkuu, mutta valitettavasti me ei voida anopin mieltymysten mukaan mennä naimisiin. Ehkä olisi paras jättää sukulaiset ja tuttavat pois hääjärjestelyistä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti