sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Sneak Peek: Maljakot


Mukavaa pilvistä sunnuntaita! Pikku hiljaa olen askarteluja tehnyt, mitään varsinaisia talkoita en ole järjestänyt, mutta näiden askarteluun sain sisko-kaasolta apua.

Alakertaan tulee kahdeksan pöytää vieraille ja näihin 3 kukka-asetelmaa eli 24 maljakkoa tarvitaan pöytiin. Tällä hetkellä koristeltuna on 25 lasipurkkia. Lisäksi noutopöytään ja lahjapöytään tulee kukat. Yhteensä tarvitaan siis 27 purkkia.


Nämä kukkaset sitten siirretään yläkertaan, kun tanssit alkavat. Tämä oli kaasojeni idea, joten he myös ovat luvanneet sen toteuttaa. Yläkerrassa on kukkien lisäksi lyhdyt ja tuikkukippoja. Yläkerran seinustan vieressä on "tasoa" johon olen ajatellut virittää led-kynttilöitä ja tähän taas tarvitaan lasipurkkeja. Joten askartelua vielä riittää!


 Näiden askartelu on superhelppoa: tarvitaan pitsinauhan ja juuttinarun lisäksi kaksipuolista teippiä. Askarteluun ei myöskään tarvitse käyttää useita tunteja, vaan nämä valmistuvat melko nopeasti. Purkkien tiskaamiseen tosin kannattaa varata aikaa ja kärsivällisyyttä, että kaiken liiman saa pois.

1 kommentti:

  1. Todella kauniit maljakot! :) Kaksipuolinen teippi onkin tosi hyvä idea, itse mietin juuri, että miten pitsinauhat saisi helposti ja siististi paikalleen.

    VastaaPoista