maanantai 27. helmikuuta 2017

Meidän hääsuunnitelmat: Muistilista 3-6kk ennen häitäNoniin, häälaskuri näyttää tänään jäljellä olevan 144 päivää. 144! Mihin kummaan tää aika on oikein mennyt?! No, onneksi hommiakin on saatu hoidettu pois alta ja suunnitelmien kanssa ollaan oikeastaan aika mukavassa vaiheessa.

1. Hanki esteettömyystodistus


Esteettömyystodistus on voimassa neljä kuukautta, joten vielä emme sitä hae. Käräjäoikeuden sihteeri pyysi toimittamaan tarvittavat paperit ennen juhannusta.

2. Kakku tulee meille pitopalvelun kautta. Ostin vastoin kaikkia suunnitelmiani kakkukoristeen.


3. Ohjelmaa häihin ja hääpäivän kulku


Raakaversio hääpäivän kulusta on jotenkuten selvillä. Kaasojen ja bestmanien homma on keksiä muutama ohjelmanumero illaksi.4. Musiikkia!


DJ on varattu ja vihkimisen musiikin hoitaa yksi vieraistamme! 

5. Kerro hääpäivä lähipiirille


Uskoisin lähipiirin tietävän hääpäivämme. Kutsut lähetämme varmaankin maaliskuun puolivälissä. On sitten vierailla hyvää aikaa sumplia menonsa.

6. Kukat


Olen valinnut kukkakaupan ja kukkia menen suunnittelemaan perjantaina. Ehkä hieman aikaista, mutta parempi niin päin. Kukkien osalta suunnitelmat hieman muuttuivat, mutta siitä tarkemmin joku toinen kerta.

7. Lahjalista


Me toivomme häämatkalle käyttörahaa ja tämän (ja oikeat tilinumerot) kirjoitimme hääinfoon.


8. Huomenlahjat


En ole ihan varma, haluaisinko ostaa huomenlahjan miehelleni. Toisaalta ihana ele ja toisaalta ihan turha kuluerä. Pitänee pistää vielä mietintämyssyyn.
9. Suunnittele ja askartele nimikyltit, opastekyltit ja ohjelmalehtiset


Ajatusta on jo ohjelman ulkoasun kannalta, mutta toteutus vähän ontuu. Nimikyltit teen valmiiksi, kun vieraat ovat ilmoittautuneet. Ja niin kuin monissa muissakin häissä, opaskylttien toteutus on jätetty miehen ja bestmanien vastuulle.

10. Varaa kampaaja ja kosmetologi


Kampaaja on varattu! Seuraavaksi pitäisikin varata meikki ja kosmetologi. Pitänee suorittaa vähän googlettelua.

11. SormuksetSormukset onkin sitten vähän suurempi juttu. Kihlana on "kaksirivinen" valkokultainen sormus ja mulla on ollut hieman hankaluuksia hahmottaa, mikä sopisi parhaiten. Pitää mennä sovittamaan! Ja tästä taas hankalaa tekee kultasepänliikkeessä töissä oleva anoppi, jonka kanssa pitää sopia aika. Mutta taidan käväistä jossain muussa liikkeessä ensin vähän haistelemassa ja asioida sitten vasta anopin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti