torstai 15. lokakuuta 2015

Ihania ideoita syyshäihin

Syksy on ihanan tunnelmallista aikaa häille. Pimenevät illat, tunnelmavalaistus ja erityisesti kauniit ruskan värit hääkuvissa. Tahdon! Olen tähän postaukseen koonnut erilaisia ideoita erityisesti syksyisiin häihin. Syksyllä tekee mieli niin häissä, vaatteissa, kuin sisustuksessakin käyttää tummempia sävyjä. Niitä voikin käyttää kaasonmekossa, kukissa ja somisteissa.
Sää voi syksyisin olla hieman arvaamaton - aurinko voi paistaa koko päivän ja lämpöä on riittävästi tai vettä (tai jopa räntää!) voi tulla vaakatasossa. Vieraat on hyvä huomioida ja tarjota heille lämmikettä, parissakin eri muodossa.


Vaikka ulkona olisi kylmä, tunnelman sisällä juhlatilassa tulisi olla lämmin ja romanttinen. Nyt taidan toistaa itseäni jo useamman kertaa - kynttilät ja tunnelmavalot! Tunnelmavalaistuksen suhteen saa mielestäni mennä ihan hyvillä mielin sekaisin. Tunnelma on nimittäin se, mitä ihmiset muistavat juhlista (ruoan ja juoman lisäksi).Pehmeyttä ja lämpöä voi helposti lisätä tekstiilein. Ylemmässä kuvassa on pöytäliinana käytetty tweedia, enpä ole ennen törmännyt. Tweedia olisi ihana laittaa meidänkin häihin, mutta eipä taida budjetti venyä. Kävyistä voi voi helposti askarrella paikkakortin pidikkeet ja niitähän saa pihalta vaikka kuinka paljon. Luonnonmateriaaleilla voi muutenkin somistaa juhlatilaa. Koivusta voi sahata alustoja pöytäkoristeille tai vaikka kakulle.

Teemaan sopiviksi vieraslahjoiksi voi itse askarrella kävyistä takansytyttimiä. Myös kaakaoainekset vaahtokarkkeineen pienessä purkissa on aivan ihana idea.


Kaikki kuvat lainattu täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti