perjantai 2. lokakuuta 2015

Vieraskirja ja miten se korvataan

Vieraskirja ei ole häissä ollenkaan pakollinen juttu. Etenkin, jos olette ottaneet dokumentaarisen hääkuvauksen, antavat vieraanne varmasti tällä tavoin muistutuksen läsnäolostaan. On kuitenkin aivan ihana idea, että vieraat saisivat jättää persoonallisen onnentoivotuksensa hääparille. Vieraskirja on se ilmiselvä tapa toteuttaa tämä, mutta häänne varmasti muistetaan näistä persoonallisista vieraskirjan korvikkeista.


Kuva
Kuva

Kuva
Eniten itseäni houkuttaa toivomuspuu. Siitä nimittäin saa helposti näyttävän koristeen juhlatilaan (kuten alla) tai sitten sen voi toteuttaa hieman maltillisemmin. Hauska idea on myös käyttää oikeaa puuta, jonka häiden jälkeen istuttaa omaan puutarhaan.


Kuva
Kuva
Kuva
Vieraita voi häissä viihdyttää erilaisilla peleillä. Yksi idea on keksiä neuvoja avioparille tai arvuutella parin tulevaisuuteen liittyviä asioita. Pääasia on, että vieraat viihtyvät, häissä kun aina on hieman odotteluakin.


Kuva


Kuva


Kuva

Toiset toteuttavat vieraskirjan photoboothin avulla. Pienellä googlettelulla löytää monia tulostettavia "propseja" photoboothia varten. Nykyään on myös saatavilla digitaalisia polaroid-kameroita. Tai jos sellaiselle ei hääbudjetissa ole varaa, voi sellaisen askarrella myös itse.

Kuva


Kuva
Tärkeintä on tehdä jotain, joka jättää persoonallisen muiston vieraistasi. Ja jos et kertakaikkiaan keksi yhtäkään muuta keinoa, on se tavallinenkin vieraskirja ihan hyväksyttävä (viimeinen) vaihtoehto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti