perjantai 2. lokakuuta 2015

Vieraskirja ja miten se korvataan

Vieraskirja ei ole häissä ollenkaan pakollinen juttu. Etenkin, jos olette ottaneet dokumentaarisen hääkuvauksen, antavat vieraanne varmasti tällä tavoin muistutuksen läsnäolostaan. On kuitenkin aivan ihana idea, että vieraat saisivat jättää persoonallisen onnentoivotuksensa hääparille. Vieraskirja on se ilmiselvä tapa toteuttaa tämä, mutta häänne varmasti muistetaan näistä persoonallisista vieraskirjan korvikkeista.


Kuva
Kuva

Kuva
Eniten itseäni houkuttaa toivomuspuu. Siitä nimittäin saa helposti näyttävän koristeen juhlatilaan (kuten alla) tai sitten sen voi toteuttaa hieman maltillisemmin. Hauska idea on myös käyttää oikeaa puuta, jonka häiden jälkeen istuttaa omaan puutarhaan.


Kuva
Kuva
Kuva
Vieraita voi häissä viihdyttää erilaisilla peleillä. Yksi idea on keksiä neuvoja avioparille tai arvuutella parin tulevaisuuteen liittyviä asioita. Pääasia on, että vieraat viihtyvät, häissä kun aina on hieman odotteluakin.


Kuva


Kuva


Kuva

Toiset toteuttavat vieraskirjan photoboothin avulla. Pienellä googlettelulla löytää monia tulostettavia "propseja" photoboothia varten. Nykyään on myös saatavilla digitaalisia polaroid-kameroita. Tai jos sellaiselle ei hääbudjetissa ole varaa, voi sellaisen askarrella myös itse.

Kuva


Kuva
Tärkeintä on tehdä jotain, joka jättää persoonallisen muiston vieraistasi. Ja jos et kertakaikkiaan keksi yhtäkään muuta keinoa, on se tavallinenkin vieraskirja ihan hyväksyttävä (viimeinen) vaihtoehto.

1 kommentti:

 1. Huomio:
  Etsitkö REAL FINANCIAL LOAN COMPANY -yhtiötä antamaan lainaa 5000 euron ja 5 000 000 euron välillä (yritys- tai yrityslaina, henkilökohtainen laina, asuntolainat, autolainat, velkajärjestelylainat, riskipääoma, terveydenhuoltolaina jne.)
  Tai oletko evännyt lainan pankilta tai rahoituslaitokselta yhden syyn tai toisen syyn takia?
  Hae nyt ja hanki todellinen rahoitusluotto käsiteltäväksi ja hyväksyttäväksi 3 päivän kuluessa.
  METHODIST LIMELIGHT CO-OPERATIVE LOAN COMPANY, olemme kansainvälisesti akkreditoitu lainanantaja, joka antaa REAL FINANCIAL LOANS yksityishenkilöille ja yrityksille, joilla on alhainen 2% korko, voimassaolevalla henkilötodistuksellasi tai maasi kansainvälisellä passilla todentamista varten.
  Lainamme Palautus alkaa 1 (yhden) vuoden kuluttua siitä, kun olet saanut lainan, ja takaisinmaksuaika vaihtelee 3–35 vuoden ajalta.

  VOIMASSA OLEVAN VASTAUKSEN JA KÄYTTÖÖNOTTOA KOSKEVAN TYÖPÄIVÄN KÄYTTÖÖN
  Ota meihin yhteyttä suoraan sähköpostitse: methodistcooperativeloan@gmail.com


  Ota meihin yhteyttä seuraavasti:

  Koko nimi:____________________________
  Lainana tarvittava määrä: ________________
  Laina-aika: _________________________
  Lainan tarkoitus: ______________________
  Syntymäaika:___________________________
  Sukupuoli: _______________________________
  Siviilisääty:__________________________
  Yhteystieto:_______________________
  Kaupunki / postinumero: __________________________
  Maa:_______________________________
  Ammatti: ____________________________
  Kännykkä:__________________________

  Lähetä välitöntä vastausta koskeva pyyntösi osoitteeseen methodistcooperativeloan@gmail.com

  Kiitos.
  KATHY HALL
  Johtaja.
  METHODIST RAJOITETTU YHTEISTYÖJÄRJESTELMÄ
  Sähköposti: methodistcooperativeloan@gmail.com

  VastaaPoista