lauantai 17. syyskuuta 2016

Pukua metsästämässä: Fiancée

Olin myös Fiancéehen varannut etukäteen sovitusajan. Meitä tervehdittiin heti ovesta sisään päästyämme ja alettiin heti kartoittaa mieltymyksiäni. Pukuvalikoima on paljon suppeampi kuin Zazabellassa (kokemuksen voitte lukea täältä), mutta myyjällä oli selkeästi tietoa jokaisesta puvusta. Sovitukseen valittiin lopulta viitisen pukua.

Kuva

Kaikki puvut puettiin kunnolla päälle ja ne olivat minulle myös suhteellisen sopivia. Jos puku oli liian suuri, se laitettiin nipsuilla useasta osasta kiinni ja myyjä vielä piti pukua niin, että sain kuvan miltä se sitten oikein istuvana näyttäisi. Jokaisen puvun kohdalla kysyttiin, mistä pidin ja mistä en juuri siinä puvussa ja sitten seuraava puku valittiin sovitukseen sen perusteella. Olikohan kuudes tai seitsemäs puku, jota sovitin ja katsoin heti, että nyt näyttää kyllä hyvältä. Puku oli olkaimeton ja mietimme sitten, että kyllä pitsiset olkaimet olisi kivat ja sopisivat minulle. Parin minuutin päästä olikin pala pitsiä kiinnitetty mekkoon ja tämän naisen suupielet kattoa kohti.

Kuva

Kaiken huippu oli se, että olin ainoa asiakas myymälässä ja minua todella palveltiin. Ompelija ja myyjä Elina mallaili heti pitsin pukuun, jotta saisin osviittaa miltä lopputulos näyttäisi. Sain pitää pukua riittävän kauan ylläni ja saimme myös ottaa kuvia. Ainoa huono puoli oli puvun hinta, joka oli hieman korkeampi kuin budjettini, mutta pukujen laatu oli aivan toista Zazabellan halpispukuihin verrattuna! Yhtään makkaraa tai muhkuraa ei näkynyt puvun läpi puhumattakaan alushousujen väristä!

Suosittelen ehdottomasti Fiancéeta jokaiselle morsiamelle! Arvosanaksi annan ehdottomasti 10/10.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti