maanantai 12. syyskuuta 2016

Pukua metsästämässä: Zazabella

Ajattelin kirjoittaa teille kokemuksistani morsiuspuvun metsästämisessä. Kävimme kaasojen kanssa sovittamassa Kaarinan Zazabellassa, jonne olin varannut ajan etukäteen. Puhelimessa sovittiin vain aika, eikä kyselty budjettia tai oikein mitään muutakaan.

Saavuimme paikalle ja nainen avasi oven ja tervehti. Menimme omatoimisesti pukujen viereen, sillä myyjä katosi ilmeisesti palvelemaan muita asiakkaita. Hetken odottelun jälkeen saimme palvelua. Myyjä kyseli millaisesta puvusta olin kiinnostunut, mitä saisi olla ja mitä ei samalla käyden rekkejä läpi. Sovitukseen nostettiin varmasti 15 pukua. Tuli tunne, että pukujen paljoudesta johtuen myyjäkään ei oikein tiennyt mitä pukuja siellä oli ja mikä sopisi minulle.

Kuva

Pukukopissa ei ollut peiliä ja ne olivat pienehköt. Sovitettavat puvut olivat kaikki todella tiukkoja, eikä myyjä hakenut isompaa pukua vaikka mielestäni niitä oli rekissä. Pukuja soviteltiin liukuhihnalta ja mikään ei oikein tuntunut omalta. Tässä vaiheessa sovittelimme siis Zazabellan oman malliston pukuja, joiden laatu kyllä pisti silmään. Puvut olivat ohuita ja niistä näkyi jopa vaalean siniset alushousuni läpi!

Löytyihän liikkeestä suosikkikin, kaaso kävi katsomassa rekeistä kivaa mekkoa ja sen perusteella myyjä haki tämän mekon. Mitä pitempään pukua katsoi, sen kivemmalta se näytti. Mutta edelleen ohuesta puvusta näkyi jokainen makkara, alushousun sauma ja väri läpi. Tarvitsisin muotoilevat alusvaatteet, jotta puku olisi edes ok. Ainoa hyvä asia ovat pukujen hinnat. Alennuksessa tämä puku olisi vyön ja korjausten kanssa 600 euroa. Mutta sekin on paljon, jos alushousut näkyvät hääpäivänä läpi.

Kuva

Myyjä oli kylläkin ystävällinen, mutta palvelu hieman ontuvaa. Lähtiessämme saimme vain vaisun heipan. Lisäksi asiantuntijuus tuntui puuttuvan ja hieman häiritsi muiden asiakkaiden palvelu samaan aikaan. Miksi pitää varata aika, jos se aika ei kuitenkaan ole vain itseä varten?

Annan kokemukselle 4/10 pistettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti