sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Nyt jo vähän helpottaa

 

Heippa ja kivaa sunnuntaita! Täällä on stressi hiukan helpottunut - kiitos kaasojen! Kävimme yhdelle kaasoistani ostamassa mekkoa ja samalla saimme vähän suunniteltua. Ihanat kaasot! <3

Selasin Meidän Hääsuunnitelmat -postauksen muistilistaa ja huomasin, että kaikki on oikeestaan tehty! Kutsut päätimme kaasojen kanssa ja ne nyt sitten askarrellaan itse. Tänään olen muokannut kutsuja ja hääinfoa.


Yksi stressinaihe on kuitenkin pysynyt: vihkiminen. Sain nimittäin Käräjäoikeudesta viestin, että todella paljon tulee kyselyitä siviilivihkimiseen virka-ajan ulkopuolella ja kuulemma tosi harva sen vihkijän saa. Olen nyt miettinyt siis vaihtoehtojani: Käräjäoikeudesta ei saa, Maistraatista saa varata vasta toukokuun alussa ja pappi on miehelleni ehdoton ei. Yksi vaihtoehto on mennä perjantaina maistraatissa naimisiin (tartten toisen puvun) ja sitten syömään lähimpien sukulaisten ja ystävien kanssa. Mies oli kyllä tästäkin eri mieltä, että ei sinne ketään kutsuta ja bestman voi sitten valevihkiä meidät lauantaina! Pitänee vähän vielä pohtia!


Kaikki kuvat lainasin Pinterestistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti