maanantai 10. huhtikuuta 2017

Palaveri juhlapaikalla

Käytiin viime viikolla kaasojen ja yhden bestmanin kanssa juhlapaikalla käymässä. Paljon saatiin käytyä käytännön asioita läpi ja uusia ideoita tuli reippaasti.

Eteiseen päätimme sijoittaa istumajärjestyksen (1) ja polttarikansiot/kuvat (2). Sain töissä hyvän idean laittaa kalaverkko seinälle ja siihen pienillä pyykkipojilla kuvia kiinni. Lahjapöydästä (5) väännettiin yhden kaason kanssa, mutta sain sen pidettyä juhlatilan puolella ihan siitä syystä, että meillä on toiveissa rahalahja. Joku kuitenkin haluaa tuoda jotain, siksi pöytä on yleensäkään olemassa. Lahjapöydän viereen sijoitamme toivomuspuun (6).


Eteisen vieressä on naulakko (3) ja wc:t (4), jonka takana on keittiö (13). Juhlatilassa on kiinteänä baaritiski (7), iso buffetpöytä (8) ja kaksi parrua katossa (12). Lisäksi tilaan tulee meidän pöytämme (9) lisäksi kahdeksan pöytää vieraille (10).


Yläkerta on navetan ylinen ja sinne pääsee vain ulkokautta (1). Heti oven viereen sijoitetaan baari (2), koska ei haluta, että porukkaa ramppaa tanssilattian (4) läpi vain juotavaa hakeakseen. Vieraille tulee sama määrä istumapaikkoja ja pöytiä (3), kuin alakertaan. DJ saa pöytänsä lavalle (5), jonka eteen hommataan tarvittaessa hallaharsoverhot. Sateen sattuessa vihkiminen olisi täällä yläkerrassa, enkä oikein miellä DJ:n laitteita "alttarikseni".  Vieraiden pöytiä saa mahdollisesti vähän tiiviimmin, että saadaan tuo yksi pöytä pois tanssilattian tieltä. Se tulee nimittäin olemaan täynnä. Tai ainakin minä aion tanssia! Tähän yläkertaan vielä kuvittelette 4,5 metrin korkeuteen (eli parruille) sidotut valosarjat valaisemaan, hämyisän tunnelman kynttilöineen...

Miltäs näyttää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti