torstai 20. huhtikuuta 2017

Pihistä ja panosta

Juhlia järjestäessä ei voi panostaa ihan joka asiaan. Joistain asioista on pihistettävä.Me panostamme valokuvaukseen. Halusimme ehdottomasti koko päivän kestävän dokumentaarisen valokuvauksen. Sen verran jouduin tästäkin (budjettisyistä) pihistämään, että kuvaus alkaa vasta first look -kuvilla ennen vihkimistä. Meille tulee DJ, tästä siis pihistys. En tiedä oltaisiinko bändiä haluttu muutenkaan, niin hyvä näin.

Lisäksi panostimme minun pukuuni. Sulhasen puvusta taas pihistettiin, vaikka tarkoitus ei näin ollut tehdä. Sormukseen halusin panostaa, heti kun huomasin sellaisen haluavani. Kengät ovat molemmilla edulliset. Kampauksen ja meikin otan ammattilaiselta - siis panostan. Kynnet jäävät sitten itse tehtäviksi.

Juhlapaikkaan halusimme panostaa ja myös koristeisiin. Koristeet eivät ole kovin hintavia hankkia, joten niitä tulee monipuolisesti. Kukkia haluan myös paljon, mutta yritän kasvattaa niistä suuren osan. Juotaviin panostamme siitä syystä, ettei se vaan lopu kesken. Ruoasta pihistettiin sen verran, että otimme edullisemman menun.

Kutsut teimme itse. Niille tuli hintaa 15 euroa. Yhteensä. Suurin pihistys! Huomenlahjoja emme varmaankaan osta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti