torstai 3. syyskuuta 2015

Minimalistiset häät

Olemme molemmat modernin tyylin ystäviä ja kotona onkin suhteellisen väritön tunnelma. Ja mahdollisimman vähän tavaraa ja kaikki integroituna, minkä vain saa. Minimalistinen sisustus miellyttää silmää, siinä tarkoin valitut yksityiskohdat pääsevät todella esiin. Mutta yllätyksekseni olen hääinspiraatiota hakiessani mieltynyt pehmeään ja romanttiseenkin tyyliin. Pitsiä, blush pinkkiä ja herkkiä kukkia.


Ehkä ihan vähän liikaa? Kuva

Onneksi romanttista tunnelmaa voi saavuttaa minimalisminkin keinoin. Minimalismi tulee sitäpaitsi halvaksi, kun harvat koristeet valitaan tarkoin, eikä hääkirpputoreilta ostella summamutikassa kaikkea omiin teemaväreihin liittyvää, vaan sitä, mitä oikeasti aiotaan laittaa esille.

Miten me aiomme minimalismia toteuttaa häissämme?

Juhlapaikka


Kankaisten kartanon vasikkala olisi sopivan kokoinen paikka. Kuva

Yksinkertainen, laadukas ja jo itsessään niin koristeellinen tai mielenkiintoinen ettei se koristeluja paljon kaipaa. Neutraalit värit ja neutraalit kalusteet. Toistaiseksi olemme löytäneet vain muutamia ulkonäkökriteereihin vastaavia juhlapaikkoja Turun seudulta, joten jos jotakin vinkkiä on, laittakaahan tulemaan!


Manillan vanha viinatehdas. Kuva
Logomossa on upeat industrial-henkiset tilat. Kuva

Koristelut

Haluamme mahdollisimman yksinkertaiset koristeet häihimme. Meidän häissä ei siis tulla näkemään jenkkisarjoista tuttua monen tonnin kukkaloistoa ja korkeita center piecejä. Me haluamme panostaa tunnelmaan. Ja miten siihen saa panostettua? Tunnelmavaloja ja romanttista musiikkia!


Kuva
Kuva

Kakkua myöten ruokakin olisi minimalistista. Tällä tarkoitan sitä, että turhat krumeluurit ja hedelmäveistokset jätettäisiin pois ja ruoka olisi yksinkertaista ja maukasta. Kakku jatkaisi samaa linjaa. Kakun koristeeksi olen ajatellut jotakin tekstiä ihmishahmojen sijasta.

Kuva

Törmäsin hääsuunnittelun alussa jo Pinterestissä uppokukkiin pöytäkoristeena. Tämä ajatus onkin kulkenut siitä lähtien mukana, hieman jalostuen - tottakai. Uppokukkiin olen mieltynyt ulkonäön ja käytännöllisyyden lisäksi hintaan. Yhtä maljakkoa kohden tulisi yksi tai kaksi kukkaa. Ja lisäksi paljon kellukynttilöitä.Kuva

Jokaiseen sääntöön pitää olla poikkeus ja tässä tulee tämän säännön: morsiuspuku. Mitä tulee mieleen, kun ajattelee minimalistista morsiuspukua? Tylsä, mitäänsanomaton ja oudon mallinen. Niinkuin tälläinen. Lisäksi minulla ei ole mallin vartaloa, eli jotain "täytettä" saa puvussakin olla. Jotain, mikä piilottaisi pahimmat muhkurat.


Kuva
Kuva

Itselleni olenkin ajatellut paljon romanttisempaa ja enemmän vintagehenkistä pukua. Pitsiä täytyy olla.


Kuva
Kuva
Kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti