perjantai 2. kesäkuuta 2017

50 päivää häihin - missä mennään?


Vastahan meidän häihin oli 100 päivää! Mihin tämä aika oikein katoaa? No, edistystäkin on tapahtunut - onneksi. Tilanne on nyt se, että asioita on vain päätettävä ja hoidettava, jos ne meinaa saada hoidetuksi.

Häätanssi on päätetty. Myös vihkimusiikki on päätetty, onneksi ystävämme lupautui soittamaan pianoa vihkimisen aikana. Yksi päätös alta pois!

Olen alkanut askarrella vieraslahjapaikkakortteja. Tällä hetkellä on 39 pussukkaa tehtynä. Muutakin pikkusälää on tullut ostettua. Koristeluista suurin osa on tehtynä. Viirinauhat pitäisi vielä ommella, puukiekot sahata, tuikkukipot maalata, opastekyltit väkertää ja ostoslistallakin on vielä pari juttua.


Esteettömyystodistus on plakkarissa ja lähetetty vihkijälle. Mies oli yllättynyt, että lupa saatiin. Ei sillä, että oltaisiin serkuksia, vaan ulkomaalaistaustaisuutensa vuoksi. Vihkikaavan tekstit pitäisi vielä päättää.

Tässä kohtaa hääsuunnittelua yritän vain hokea itselleni, että on ruokaa, on viinaa, on vihkijä, musiikkia, valokuvaaja. Kaikki mun ja mieheni asusteet ja vaatteet on ostettu ja valmiina. Kaasoilla on mekot, bestmaneillä puvut. Kukaan ei ole alasti. On koristeita. Että eiköhän tästä yhdet häät saa järjestettyä?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti