sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Hääsuunnittelun muistilista osa 5: 1 kuukausi ennen häitä

Sulhanen on saatu polttareistaan takaisin kotiin! Kuulemma hauskaa oli ollut, juotavaa riittävästi, kivoja ihmisiä ja ohjelmaa. Ainoa asia, jota hän ei halunnut (julkinen alastomuus) ei kuulunut polttariohjelmaan! :D Noniin, häät lähestyy ja sitten asiaan.

"Mitä pidemmälle hääsuunnittelu etenee, sitä enemmän muistilistalla on asioiden varmistamista. Nimittäin kun päätökset on tehty aiemmin, voi juuri häiden alla ottaa rennosti ja keskittyä hääpäivän odottamiseen."

As if. Voin kuulkaas kanssamorsiot ja sellaiseksi haluavat kertoa, että ei oikein onnistu tuo rennosti ottaminen. Tässä kuitenkin muistilistaa, kun häihin on enää kuukausi. Nimittäin pian on.

Kuva

1. Ilmoita lopullinen vierasmäärä pitopalvelulle

Nyt on aika ilmoittaa vieraidenne lopullinen määrä. On kohteliasta huomioida myös valokuvaaja, dj tai bändin jäsenet tässä määrässä, etenkin jos heitä on useampia.

2. Tee lopullinen istumajärjestys ja tulosta se

Nyt kun olette saaneet vieraat kasaan, on aika tehdä heidän hääkokemuksestaan paras mahdollinen istumajärjestyksen avulla! Tähän kannatta oikeasti varata aikaa ja miettiä miten vieraat istuttaa.
3. Morsiuspuvun sovitus ja viime hetken korjaukset

Tämä aika varataan usein jo morsiuspukuliikkeenkin toimesta. Tähän sovitukseen kannattaa ottaa mukaan kengät, korut, huntu ja muut asusteet, jotka aiot laittaa hääpäivänä päälle. Myös alusvaatteet.

4. Koekampaus- ja meikki

Käy koekampauksessa ja meikissä. Ota näihin mukaan kuva puvusta ja asusteet. Mieti ennen käyntiä, minkälaisen tyylin haluat hääpäiväksesi? Tulevatko hiukset ylös kiinni vai jäävätkö auki?

5. Kaikki somisteet valmiina

Viime aikojen raastava askartelumaratooni on tuottanut tulosta! Tässä vaiheessa kaikki somisteet pitäisi olla jo valmiina. Ja aikaa on vielä pieniin korjauksiin ja lisäyksiinkin. 

6. Ohjelma valmis ja tulostettuna

Häiden ohjelma on lyöty lukkoon ja tulostettu pöytiin laitettavaksi.

7. Sormukset valmiina

Sormukset, jotka ostitte aiemmin, ovat käyneet kaiverruksessa ja vanhat sormuksenne on kiillotettu.

8. Varmista esteettömyystodistus

Esteettömyystodistus, jonka tilasit pari kuukautta sitten, on kunnossa ja löytyy vihkivältä taholta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti