tiistai 20. kesäkuuta 2017

Polttarit!

Viime lauantaina vietettiin polttareitani. Vieraiksi kutsuin vain kaasoni, nimittäin muita ystäviä ei oikein ole. Olisin tietenkin voinut pyytää työkavereita ja muutamaa tuttua mukaan, mutta työkavereita ei ole tulossa häihin ja perui tulonsa myös tämä tuttukin.Päiväni alkoi kahdeksalta, kun nousin, söin aamupalaa ja laitoin itseni kuntoon. Yhdeksältä tulivat sitten yllättämään ja sain rauhassa pakkailla ja valmistautua. Sitten lonkero käteen ja autoon.


Ajoimme Ruissaloon piknikille, joimme mimosaa ja söimme hyvin. Piknikin aikana tein testin "How British are you?" ja tuloksen mukaan olen yhtä brittiläinen kuin Stephen Fry ulkoiluttamassa corgia Buckinghamin palatsin pihalla!

Aamupalan jälkeen olikin vuorossa suppailua! Menomatkalla muistelin, että yksi facebook-kaveri oli ollut Ruissalossa suppailemassa, että mentäisiinköhän suppailemaan. Ja vitsit, miten kivaa se oli! Nyt on suppilauta ostoslistalla.
Vaatteiden vaihdon jälkeen pöräytimme keskustaan ja askartelimme hienot paidat meille kaikille. Sain tehtäväksi keräillä avioliittoneuvoja vastaantulijoilta. Osa oli hieman nuivia, mutta kolme neuvoa sain kasaan.

"Muistakaa läheisyys!"

"Rakastakaa ja kunnioittakaa toisianne"

"Hiljainen vaimo -> pitkä liitto"Seuraavaksi suunnattiin room escapeen, jonne pitää päästä uudelleen! Oli todella hauskaa ja jännittävää, vaikka ulos emme tietenkään päässeet. Huoneesta vapauduttuamme haimme purtavaa ja sitten suuntasimmekin ystäväni mökille.
Mökillä oli palju lämmitetty ja sauna laitettiin päälle. Sain tehtäväksi tehdä koivuvitsat ja sitten suunnattiinkin jo morsiussaunaan. Pahat henget vihdottiin pois ja pääsin istumaan kukkaistuimelle, jonne oli pari kuusen oksaa piilotettuna. Muistelin yhden kaasoni polttareita, jotka pidettiin toukokuun alussa ja silloin istuimella oli pelkkiä kuusenoksia! Kyllä minä pääsin helpolla!Vihdat heitettiin katolle ja grilli laitettiin kuumaksi. Grilliherkuista tuli maha täyteen ja pulahdimme takaisin paljuun. Kaasot kysyivät joitain kysymyksiä ja kuvasivat vastaukseni videokameralle. Ilmeisesti nämä sitten näytetään häissä?! Vielä tämän jälkeen olivat tytöt laittaneet meille jalkakylvyt. Sitten vielä illalla pelattiin skibboa ja maisteltiin juustoja. Ja sitten olikin jo aika painua pehkuihin.Aamulla heräsin ilman krapulaa kahvin tuoksuun. Aamupala oli valmiiksi katettu ja sen jälkeen minut kyyditettiin takaisin kotiin.

Ihana viikonloppu kaiken kaikkiaan! Niin paljon olivat kaasoni nähneet vaivaa ja keksineet kaikenlaista kivaa tekemistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti