sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Jotain muuta kuin baari

Alkoholia voi häissä tarjoilla perinteisesti serkun Corollan takaluukusta tai a-oikeuksien poissaollessa suoraan pahvilaatikosta, jossa ne ostitte. Tai sitten voi nähdä vähäsen vaivaa ja tuunata juhlapaikalle baari, jonka kaikki huomaavat.

Boolin ottaminen kulhosta kauhalla on jo ensimmäiselläkin kerralla melko sotkuista. Teepä siis vieraillesi palvelus ja hanki muutama kaunis booliastia, jossa on hana! Ja vielä tarkennukseksi: en tarkoita tälläistä alla olevaa, mutta ymmärrätte varmaankin idean? Hyvästi tahmeat sormet ja läiskynyt booli!

Kuva
Kuva

Jos järjestätte puutarhateemaiset häät, miksette tarjoisi juomia kottikärrystä? Vanhempasi varmaan lainaavat ja plussaa tulee vedenpitävyydestä (jos laitatte jäitä sekaan) ja siitä, ettei ole väliä, kastuvatko kärryt.

Kuva

Jääpaloista puheenollen - jos olet todellinen DIY-morsian, kasvatat itse orkideoita ja muita syötäviä kukkia ja pakastat niitä jääpaloihin. Ihana idea, mutta mites sitten, kun 80 janoista suuta odottaa juomiaan ja saavat yhden jääpalan? Ei hätää! Jollei pakastimeesi mahtunut enää jääpaloja, voit ohjeistaa pitopalvelua laittamaan ne vesikannuihin.

Kuva

Nyt yksi osa meidän hääsuunnitelmistamme. Me aiomme tarjoilla juomia sinkkisoikoista ja -ämpäreistä, sekä äitini on luvannut lainata vanhan puusaavin. Olen nyt jo kahtena keväänä peräkkäin lähtenyt Ikeaan sinkkiämpärinmetsästysreissulle. Luulempa, että tarvitsemme vielä muutaman soikon tähän kaveriksi.

Kuva
Kuva
Kuva

Tällaisella tiskillä luulisi juottavan muutaman veraan ainakin osan illasta. Siinä olisi sulhaselle nikkaroitavaa.

Mikä olisi mahtavampaa, kuin tarjoilla janoisille vieraillenne juotavat vanhasta kylpyammeesta? No ei yhtään mikään. Paitsi ehkä vanha soutuvene!

Kuva
Kuva


Pienellä askartelulla tekin voitte tehdä hienon "bar"-kyltin. Tämä on jotakin, jota tosissani harkitsen meidän häihin. Tämä baari ei mene keneltäkään ohi, vaikka harvemmin suomalainen juhlavieras jää ilman viinaa, sitä haetaan vaikka sitten halkopinosta. Ja jopa mummusi ymmärtää tämän sanan. Ja tiskille vielä pieni muistutus paikalla pyörivästä häävalokuvaajasta ja rohkaisu tanssitaidoista.

Kuva

Kuva

Kiva idea boolin korvaamiselle ovat valmiiksi tehdyt drinkit, vaikka hillopurkkeihin. Tai sitten vieraille voi antaa ainekset klassikkodrinkkien tekoon.

Kuva
Kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti