maanantai 27. maaliskuuta 2017

Hääpäivän kulku ja ohjelma

Heippa! Hääsuunnittelun tässä vaiheessa on aika miettiä hääpäivän kulkua ja häissä järjestettävää ohjelmaa. Toivon suuresti, että saamme juhlapaikan avaimet jo torstaina, sillä koristeltavaa on paljon. Itse olen lomalla, joten pääsen koristelemaan. Toivottavasti saan apureita! Pitopalvelukin lupasi toimittaa pöytäliinat viimeistään perjantaina, jolloin samalla tapaamme juhlissamme töissä olevaa henkilökuntaa ja voimme käydä asioita läpi. Häitä edeltävän yön ajattelin viettää kotonani siskoni seurassa.

Kuva

8.00
Aamupalan jälkeen kahdeksalta suuntaamme kampaajalle, jossa minun hiukseni lisäksi siskoni tukka laitetaan. Tässä vaiheessa äitini lyöttäytyy mukaan ja hänellekin tehdään kampaus.

10.00
Kampaajan jälkeen menemme meikkiin, jossa toiselle kaasolleni tehdään juhlameikki. Muista kahdesta kaasosta en tiedä, haluavatko meikkiä. Meikin jälkeen tulemme takaisin kotiin, syömme ehkä vähän jotain, jos ehdimme. Morsiuspuvun pukemiseen kannattaa jättää hetki aikaa. Ja sitten juhlapaikalle!

Kuva

13.00
Yhdeltä meillä on first look -kuvaukset ja sen perään potrettikuvat. Yritämme ottaa myös ryhmäkuvat kaasojen ja bestmanien kanssa niin nekin olisi sitten pois alta. Kaasot ja bestmanit varmistavat tällä välin, että kaikki on niinkuin kuuluu.

Kuva

15.00
I do's. Vihkimisen jälkeen on onnittelujono ja sisätiloissa sitten alkumalja. Bestman tai kaaso pitää tervetuliaispuheen, jossa kertoo missä on vessat, missä voi tupakoida ja mitä illan aikana suunnilleen tapahtuu.

Kuva

16.30
Ruokailu alkaa neljän ja puoli viiden välissä. Odotellessa vieraat vastaavat tietovisaan, jonka vastaukset käydään myöhemmin läpi. Kahvit tarjoillaan seitsemältä. Ruoan ja kahvin välissä on puheet.

Kuva

20.00
Häätanssin aika ja sitten jatketaan tanssia yläkerrassa. Tanssin lomassa on ohjelmaa, jonka avustajat keksivät. Pari leikkiä aina putkeen, ettei tulisi liikaa katkoja. DJ soittaa lempimusiikkiamme ja porukka joraa.

23.00
Yöpalaa tarjoillaan suunnilleen yhdentoista aikoihin. Sitten tanssitaan taas!

01.30
Bailut loppuvat tai siirtyvät muualle puoli kahdelta. Me aiomme poistua joskus aiemmin. Hääyö vietetään omassa kotona, koska en halua herätä aamulla hotellista kamalassa krapulassa ja luovuttaa huonetta samantien.

Kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti