tiistai 7. maaliskuuta 2017

Sormuspohdintaa


Yleensä häitä varten ostetaan vihkisormukset. Työni takia olenkin miettinyt, ostaakko vihkisormusta ollenkaan. Sairaanhoitajana sormusta ei juuri arkisin tule käytettyä ja kaiken lisäksi silloin kun käytän, tulee sormeen pientä ihottumaa. Toisaalta taas: kerranhan sitä naimisiin mennään.

Kuva: Pinterest

Sormusvaihtoehtoina olen miettinyt tasaista valkokultaista sormusta, rivisormusta timanttien kanssa ja vähän tällaista vintagehenkistä, johon olen jo oikeastaan vähän rakastunutkin. Mutta tätä nimenomaista sormusta en ole löytänyt netistä ollenkaan, vain kultasepän liikkeestä. Häämessuilla kävin kyseistä sormusta koittamassa ja anoppi (joka on siis kultasepänliikkeessä töissä) näytti myöhemmin netistä aivan väärää sormusta. Oikeastaan eniten sormusasioissa stressaa juuri tämä anopin kanssa tekemisissä oleminen. Kihlojakin ostettaessa hän huokaili kovaan ääneen, että miten voi olla niin hankalaa. Ja sellaista palvelua minä en morsiamena halua. Olen jopa miettinyt ostamista toisesta liikkeestä, vaikka saisimmekin hyvät alennukset, tai ostamatta jättämistä kokonaan. Saa nähdä miten käy.

Kuva: Pinterest


2 kommenttia:

  1. Olen päätynyt käyttämään vain kihlasormustani vaikka minulta vihkisormus löytyykin. Jostakin syystä silmääni miellyttää eniten kihlasormukseni yksinään. Toisaalta on kiva, että vihkisormus (ei siis ollut kallis, kun se tehtiin isoisäni sormuksesta) on olemassa ja sitä voi halutessaan käyttää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa ollut ihana ajatus vihkisormuksessasi! Niin, sitähän voi joskus käyttää sitten vaikka yksinäänkin. Taidan itse kallistua siihen, että kihlalla mennään ja ostetaan uusi sormus sitten joskus. :)

      Poista