perjantai 8. toukokuuta 2015

Kihlat

Rakas avomieheni kosi minua kotisohvalla 31. tammikuuta. Vastausta ei tarvinnut kauaa miettiä. Sitten haettiin terassille lumihankeen piilotettu kuohuviinipullo ja laitettiin ihana sormus sormeen. Ja se oli siinä.

Eipä tainnut nyk. kihlattu tietää, millaisen hääsuunnittelupuuskan kihlat saivat aikaan. Pinterest alkoi laulaa samantien non stoppina kuukauden. Tässä vaiheessa otaksun, ettei sielä voi enää löytyä mitään, mitä en olisi jo löytänyt.

Nyt kun kihlaelämää on takana reippaat kolme kuukautta, ajattelin kerätä ideani blogiin. Täällä ne ainakin pysyvät jossain järjestyksessä... Lisäksi olen löytänyt paljon hyviä ideoita, joita en kuitenkaan itse aio käyttää, mutta niistä voisi olla jollekin toiselle hyötyä.Häiden ajankohdaksi on alunperin mietitty kesää 2017, mutta yksi ihana juhlapaikka olisi vapaana jo elokuussa 2016. Tarvitsisi vain soittaa ja mennä katsomaan. Miehen kiinnostusta kaikkeen häihin liittyvään on vähentänyt kodissa tehdyt suuret remontit, jotka ovat vieläkin vähäsen kesken, mutta toivottavasti pian ne saadaan valmiiksi ja päästään häitä suunnittelemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti