sunnuntai 2. elokuuta 2015

Meidän hääsuunnitelmia

Keväisen hääsuunnittelumaratonin jälkeen tuli pienoinen hää-ähky, joten olen suosiolla pitänyt kesällä taukoa suunnittelusta ja antanut ajatusten ja ideoiden muhia. Meidän häävuosi on näillä näkymin 2017, joten mitään kiirettä ei ole ollutkaan. 

Mutta missä vaiheessa meidän hääsuunnitelmat siis ovat?


Mielestäni jokaisella itseään kunnioittavalla morsmaikulla tulisi olla hääboksi, siispä siksi minäkin aloitin siitä. Sinnehän mahtuu kaikki vähän pienempi tarpeellinen. Toinen tarpeellinen juttu on hääkansio tai -vihko (check!) ja pinterestin hääkansio (check!). 


Kuten alussa mainitsinkin, suunnitelmia on ehditty tehdä ja inspiraatiota ja ideoita hakea jo hyvän aikaa. Yhtä asiaa olen ehtinyt työstää jo sen puoli vuotta, jonka olemme olleet kihloissa. Nimittäin häiden playlistiä. Ajatuksena on hankkia DJ häihin, mutta kaikki DJ:tkin ottavat mielellään edes jonkinlaista ohjetta vastaan. Haluan (kyllä, MINÄ haluan, sulhanen on tyytyväinen kunhan on ruokaa ja olutta, kuulema) panostaa erityisesti tunnelmaan. Musiikin avulla saa suht edullisesti loihdittua romanttista ilmapiiriä. Tähän asti musaa ois 12 tunnin verran, joten eiköhän se ala pikkuhiljaa riittämään? Tosin mukana on useita klassisia kappaleita, joista olen ajatellut vihkimiseen yhden tai kaksi. Ei vara venettä kaada?

Hyvä sävy, tykkään. Neilikoita vois olla meidän häissä! (On halpoja kuulema...)

Häiden teemaksi olemme valinneet värit. Vaalean harmaa, valkoinen ja blush pink, joka sulhasen mielestä on "ihan tyhmä ja mitäänsanomaton väri". Olen uhrannut jonkin verran aikaa tämän lausahduksen mietinnälle ja päätynyt sitten vaihtamaan värin oiken hennon vaaleanpunaiseen (eli siihen blush pinkkiin, mutta näin sulhokin on tyytyväinen). Loppujenlopuksi, huomaako sulhanen edes morsmaikun kauneuden häikäistessä, että hääpaikka on koristeltu tietyillä väreillä? Epäilen.

Hankintojakin on tehty. Nimittäin manillakortit ostin jo helmikuussa, kun halvalla sain. Nyt en ole enää niin varma oliko ne sittenkään niin halvat. Mutta ne on ehdottomasti tulossa häihin paikkakorteiksi!Meidän To Do -listalla ihan ekana juttuna on paikan valinta. Paikkoja onkin jo katseltu pitkin nettiä ja muutama mieleinenkin, ainakin kuvien perusteella, on löytynyt. Täytyykin soitella näihin paikkoihin ja järjestää esittelyitä. Kriteereinä paikalle on yksi iso tila, sopiva hinta, omien juomien salliminen ja selkänojalliset penkit (sulhaseni erittäin hyvä huomio Satuhäitä katsellessa). Ja tietenkin sen pitäisi olla meidän tyylinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti